Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τόποι Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα StylemeUp.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται σε Ελλάδα με τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική & Speedex.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με την διεύθυνση αποστολής και τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει ως εξής:

Με αντικαταβολή: 5,90 €
Με τραπεζική κατάθεση & PayPal:
– Αποστολές εντός Αττικής: 3.00 €
– Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα: 3,50 €

Για παραγγελίες άνω των 60,00 € η μεταφορά είναι δωρεάν .

Εξαιρούνται αγορές που περιέχουν υποδήματα και τσάντες, στα οποία τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Α. Κάτω των 60,00€:
Με αντικαταβολή: 6,90 €
Με τραπεζική κατάθεση & PayPal:
– Αποστολές εντός Αττικής: 4,00 €
– Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα: 4,50 €

B. Άνω των 60,00€:
Με αντικαταβολή: 2,00 €
Με τραπεζική κατάθεση & PayPal:
– Αποστολές εντός Αττικής: 2,00 €
– Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα: 2,00 €

Για αποστολές στο εξωτερικό το κόστος προκύπτει από διαφορετικές παραμέτρους, οι οποίες γνωστοποιούνται κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.

Χρόνος Παράδοσης

Η παραγγελία σας έρχεται στα χέρια σας μέσα σε 2-6 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων. Στα χειροποίητα προϊόντα μπορεί να απαιτηθεί ο μέγιστος αριθμός ημερών παράδοσης.

Για χώρες του εξωτερικού ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας καθορίζεται ανάλογα με την εκάστοτε χώρα.

Εφόσον η παραγγελία σας παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών, θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό της αποστολής (tracking code).

Με αυτόν τον αριθμό έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας ταχυμεταφορών πληκτρολογώντας τον αριθμό της αποστολής (tracking code).

Σε περίπτωση που απουσιάζετε από την διεύθυνση παράδοσης, η εταιρία ταχυμεταφορών θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο στο οποίο πρέπει να καλέσετε, για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η StylemeUp.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας, λαμβάνετε αυτόματα ένα e-mail που περιγραφεί το περιεχόμενο της παραγγελίας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει ήδη δρομολογηθεί και μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξή της στη σελίδα Εξέλιξη Παραγγελίας.

Εφόσον κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η StylemeUp.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας με email ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής του.

Τρόπος Πληρωμής
Η εξόφληση των προϊόντων/ παραγγελιών της StylemeUp.gr δύναται να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Μέσω Αντικαταβολής.
Η πληρωμή των προϊόντων δύναται θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση Απόδειξης Λιανικής Πώλησης, κατά τη παράδοση της παραγγελίας του χρήστη/πελάτη από την εκάστοτε εταιρία ταχυμεταφορών.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Η παραγγελία δύναται να εξοφληθεί με κατάθεση του σχετικού ποσού σε λογαριασμό της Τράπεζας. Η StylemeUp.gr θα επικοινωνήσει με τον χρήστη/πελάτη όταν η παραγγελία είναι έτοιμη προς αποστολή και θα τον ενημερώσει για το συνολικό κόστος της καθώς και για τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα πρέπει να κατατεθεί το αντίτιμο της παραγγελίας του χρήστη/πελάτη, πριν από την αποστολή της παραγγελίας του.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες & Αριθμοί Λογαριασμών:
Τράπεζα: EFG Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0091.77.0200660881
ΙΒΑΝ: GR0502600910000770200660881
Δικαιούχος: ΛΑΖΑΡΙΚΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ

Τράπεζα: Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 6831.123502.630
IBAN: GR59 0171 8310 0068 3112 3502 630
Δικαιούχος: ΛΑΖΑΡΙΚΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ

Μέσω PayPal:
Η παραγγελία δύναται να εκτελεσθεί με πληρωμή μέσω PayPal και με σύνδεση του ήδη υπάρχοντος λογαριασμού PayPal των χρηστών/πελατών της StylemeUp.gr. Η πληρωμή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω του λογαριασμού PayPal με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του πελάτη/χρήστη και με την επιφύλαξη των όρων πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η παραγγελία εκτελείται άμεσα με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής και την αποστολή των προϊόντων που έχουν επιλεγεί από τον χρήστη/πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα www. Stylemeup.gr.